חשבון
מחיקת החשבון שלך
Keep the Diff אף פעם לא צריכה חשבון כדי לרשום משהו. אם יצרת אחד כדי להשתמש ב-Premium ביותר ממכשיר אחד, אפשר למחוק אותו כאן, או באפליקציה תחת הגדרות ← חשבון ← מחק חשבון.
מה המחיקה מסירה
- כתובת האימייל שלך, וכל כתובת נוספת שהתחברות עם Apple או Google הוסיפה.
- ההתחברויות של Apple ו-Google שמחוברות לחשבון.
- רשימת המכשירים שמחוברים איתו.
- המינויים המחוברים אליו, ככל שהשרת שלנו יודע.
- העותק המוצפן של הרישום שלך לסנכרון, אם הפעלת סנכרון.
כל זה מוסר מהשרת שלנו בבת אחת, ואי אפשר לבטל את המחיקה.
מה המחיקה לא עושה
- המחיקה לא מבטלת מינוי. בטל אותו במקום שבו קנית אותו: App Store, Google Play, או הקישור בקבלה שסטרייפ שלח לך באימייל.
- המחיקה לא נוגעת במה שרשמת. הרישומים נמצאים במכשירים שלך, ונשאר שם עד שתמחק את האפליקציה.
מחק עכשיו
נרשמת עם Apple דרך Hide My Email? השתמש בכתובת ההעברה הפרטית הזאת: Apple מעבירה את הקוד לתיבת הדואר האמיתית שלך. אם הוא לא מגיע, מחק את החשבון באפליקציה במקום זאת, או כתוב אל hello@littlebirdtrading.com ואנחנו נמחק אותו ידנית.