Account
Account verwijderen
Keep the Diff heeft nooit een account nodig om iets vast te leggen. Heb je er een aangemaakt om Premium op meer dan één apparaat te gebruiken, dan kun je het hier verwijderen, of in de app onder Instellingen → Account → Account verwijderen.
Wat verwijderen weghaalt
- Je e-mailadres, en elk ander adres dat een Apple- of Google-aanmelding heeft toegevoegd.
- De Apple- en Google-aanmeldingen die aan het account hangen.
- De lijst met apparaten die ermee zijn aangemeld.
- De abonnementen die eraan hangen, voor zover het onze server betreft.
- De versleutelde synckopie van je logboek, als je sync had ingeschakeld.
Dit alles wordt in één keer van onze server verwijderd, en die stap kan niet ongedaan worden gemaakt.
Wat verwijderen niet doet
- Verwijderen zegt geen abonnement op. Zeg op waar je hebt gekocht: in de App Store, bij Google Play, of via de link in de e-mailbon van Stripe.
- Wat je hebt vastgelegd, blijft onaangeroerd. Je vastleggingen staan op je apparaten en blijven daar tot je de app verwijdert.
Nu verwijderen
Aangemeld met Apple via "E-mail verbergen"? Gebruik dat privé-doorstuuradres: Apple stuurt de code door naar je echte postbus. Komt hij niet aan, verwijder het account dan in de app, of schrijf naar hello@littlebirdtrading.com, en we verwijderen het handmatig.